Virtas karšis su krienais ir obuoliais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Virtas karšis su krienais ir obuoliais


INGREDIENTAI:

1 kg karšio,
prieskoninių daržovių,
1/2 stiklinės tarkuotų krienų,
2—3 antaniniai obuoliai,
cukraus,
citrinos sulčių ar citrinos rūgšties pagal skonį,
druskos.


GAMINIMAS:

Paruoštas karšis nepjaustytas išverdamas prieskonių ir prieskoninių daržovių sultinyje, atsargiai perkeliamas iš puodo į pašildytą pusdubenį apdedamas tarkuotais krienais, sumaišytais lygiomis dalimis su stambiai sutarkuotais obuoliais, paskanintais rūgštimi ir cukrumi.

Patiekiant užbarstoma susmulkintais petražolių lapeliais, žaliais kapotais krapais arba nutarkuota citrinos žievele, ar kietai virtu kapotu kiaušiniu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668