Morkų sriuba su lašinukais ir porais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Morkų sriuba su lašinukais ir porais


INGREDIENTAI:

Energetinė vertė: 1300 kcal

1 mažas svogūnas,
2 valg. š. sviesto,
500 g morkų,
200 g miltingų bulvių,
1 l mėsos sultinio,
100 g grietinėlės,
druskos,
pipirų,
uoginės paprikos,
citrinų sulčių,
1 mažas poras,
50 g lašinukų su raumeniu,
1 valg š. aliejaus.


GAMINIMAS:

Svogūnus nulupkite, susmulkinkite ir lengvai apkepkite svieste. Morkas ir bulves nuskuskite ir supjaustykite mažais kubeliais, sudėkite kartu su svogūnais ir 10 minučių patroškinkite. Užpilkite mėsos sultiniu, supilkite grietinėlę ir pavirkite 20 minučių. Maišikliu išplakite tyrę.

Sriubą paskaninkite druska, pipirais, uogine paprika ir citrinų sultimis. Porą nuplaukite ir supjaustykite plonais žiedeliais. Lašinukus supjaustykite siaurais šiaudeliais ir truputį apkepkite karštame aliejuje, taip pat trumpai pakepinkite porus. Sriubą išpilstykite į lėkštes, vidurį papuoškite lašinukais ir porais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668