4 kiaulienos pjausniai,
svogūnas,
šaukštas bazilikų arba čiobrelių,
4 pomidorai,
250 g pievagrybių,
100 g fermentinio sūrio,
1/2 stiklinės tiršto pomidorų padažo,
aliejaus,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Grybus supjaustykite ir iškepkite. Kiaulienos pjausnius įtrinkite druska, pipirais, žolelėmis ir smulkintais svogūnais. Apkepkite aliejuje iš abiejų pusių ant mažos ugnies. Tada pjausnius išimkite ir toje pačioje keptuvėje pakepinkite griežinėliais supjaustytus pomidorus.
Pabarstykite juos smulkiai sutarkuotu sūriu, druska ir pipirais. Į lėkštę sudėkite pomidorus ir grybus, ant jų dėkite kiaulienos pjausnius, užpilkite pomidorų padažu. Garnyrui tinka virti ryžiai.