200 ml stiprios kavos,
4 šaukštai "Amaretto",
75-100 g biskvito,
4 kiaušinių tryniai,
125 ml cukraus pudros,
300 g vyšnių,
250 g sūrio "Mascarpone",
250 g grietinės,
1 šaukštelis vanilinio cukraus.
Pa p u o š i m u i:
kakavos miltelių.
GAMINIMAS:
Biskvitą sulaistykite kava ir likeriu, kad būtų šlapias. Išplaktus kiuašinio trynius su cukraus pudra pakaitinkite stikliniame inde, kusris plūduriuoja verdančiame vandenyje. Palaukite, kol masė sutirštės. Atvėsinkite.
Nuplaukite vyšnias. Išimkite kauliukus. Suberkite į kiaušinio masę. Sumaišykite sūrį "Mascarpone" su grietine ir vaniliniu cukrumi. Biskvitą ištepkite puse šios masės. Paskirstykite kiaušinio ir vyšnių masę. Paskirstykite likusią sūrio masę. Pabarstykite kakavos milteliais. Laikykite šaltai.