Uogų pyragas su baltuoju šokoladu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Uogų pyragas su baltuoju šokoladu


INGREDIENTAI:

400 ml miltų,
2 šaukštai cukraus,
žiupsnelis druskos,
150 g kambario temperatūros sviesto arba margarino.

Šokoladiniam k r e m u i:
150 g baltojo šokolado,
250 ml tirštos (separuotos) grietinėlės,
20 ml likerio.

P a p u o š i m u i:
uogų,
baltojo šokolado.


GAMINIMAS:

Suterkuokite arba susmulkinkite šokoladą ir suberkite į puodą su grietine ir likeriu. Kaitinkite ant silpnos ugnies. Dažnai maišykite. Neleiskite pridegti. Atvėsinkite šaldytuve. Sumaišykite miltus, cukrų, druską ir sviestą arba margariną. Jei tešla per kieta, įpilkite truputėlį vandens.

Tešlą sudėkite į plastikinį maišelį ir palaikykite kameroje 30 minučių. Išėmę iš kameros, pakočiokite tešlą, suformuokite pyrago pagrindą. Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių karščio temperatūros. Kepkite apie 25 minutes. Atvėsinkite. Iš šaldytuvo išimkite šokoladinį kremą. Išplakite plakikliu. Pusę nuplautų uogų suberkite ant pyrago ir apipilkite šokoladiniu kremu. Likusias suberkite ant viršaus. Apibarstykite šokolado držlėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668