Daniška kaiulienos filė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Daniška kaiulienos filė


INGREDIENTAI:

1 kg kiaulienos,
0,5 kg bulvių,
2-3 svogūnai,
120 g džiovintų slyvų be kauliukų,
3 šaukštai margarino,
150 g šviesiojo alaus,
1 stiklinė vandens,
druskos,
pipirų,
1 šaukštas sriuboms ir mėsai skirtų prieskonių mišinio.


GAMINIMAS:

Mėsą sukraukite į troškintuvą, apdėliokite bulvėmis, stambiai supjaustytais svogūnais, išmirkytomis džiovintomis slyvomis. Supilkite alų ir vandenį. Įberkite druskos ir prieskonių.

Troškinkite ne per stipriai įkaitintoje orkaitėje. Prieš troškinimo pabaigą garnyrą apibarstykite smulkintais žalumynais. Iki to laiko skystis turi būti visiškai nusigaravęs.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668