Vėžiai aluje receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vėžiai aluje


INGREDIENTAI:

10 vėžių,
2 stiklinės alaus,
1 morka,
1 svogūnas,
ryšulėlis krapų,
0,5 ryšulėlio petražolių,
šaukštas druskos,
lauro lapelis.


GAMINIMAS:

Nuplautus vėžius sudėkite į puodą, pridėkite pjautytų morkų ir svogūnų, krapų, petražolių, lauro lapelį, druskos, užpilkite 2 stiklinėmis alaus ir virkite 10 minučių.

Vėžius į stalą patiekite puode kartu su nuoviru arba perkraukite į gilų dubenėlį ir užpilkite nuoviru kartu su daržovėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668