Skaniosios kepenėlės su raudonuoju vynu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Skaniosios kepenėlės su raudonuoju vynu


INGREDIENTAI:

500 g kepenėlų,
2 vidutinio dydžio morkos,
2 vidutinio dydžio svogūnai,
1 raudonas bulgariškas pipiras (paprika),
50-70 g sauso raudonojo vyno,
prieskonių,
1 arbatinis šaukštelis rudojo cukraus.


GAMINIMAS:

Kepenėles supjaustykite plonomis juostelėmis, morkas-skrituliukais, pipirą-šiaudeliais. Įkaitintame alyvuogių aliejuje iš abiejų pusių apkepinkite morkas. Sudėkite į lėkštę. Apkepinkite žiedeliais supjaustytus ir cukrumi bei pipirais apibarstytus svogūnus.

Sudėkite į lėkštę. Įkaitintame alyvuogių aliejuje ant stiprios ugnies 3 min. kepinkite kepenėles, po to sudėkite keptus svogūnus su pipirais ir morkas. Pakaitinkite dar porą minučių. Supilkite vyną, pasūdykite, pabarstykite maltais juodaisiais pipirais ir ant vidutinio kaitrumo ugnies patroškinkite dar 3-4 min. Patiekite su ryžiais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668