500 g kepenėlų,
2 vidutinio dydžio morkos,
2 vidutinio dydžio svogūnai,
1 raudonas bulgariškas pipiras (paprika),
50-70 g sauso raudonojo vyno,
prieskonių,
1 arbatinis šaukštelis rudojo cukraus.
GAMINIMAS:
Kepenėles supjaustykite plonomis juostelėmis, morkas-skrituliukais, pipirą-šiaudeliais. Įkaitintame alyvuogių aliejuje iš abiejų pusių apkepinkite morkas. Sudėkite į lėkštę. Apkepinkite žiedeliais supjaustytus ir cukrumi bei pipirais apibarstytus svogūnus.
Sudėkite į lėkštę. Įkaitintame alyvuogių aliejuje ant stiprios ugnies 3 min. kepinkite kepenėles, po to sudėkite keptus svogūnus su pipirais ir morkas. Pakaitinkite dar porą minučių. Supilkite vyną, pasūdykite, pabarstykite maltais juodaisiais pipirais ir ant vidutinio kaitrumo ugnies patroškinkite dar 3-4 min. Patiekite su ryžiais.