Kiauliena,
grybai,
svogūnas,
sojų padažas,
grietinėlė (grietinė),
majonezas,
sūris,
žalumynai,
druska,
prieskoniai.
GAMINIMAS:
Kiaulieną išmuškite, grybus supjaustykite ir pakepinkite su svogūnais, sojų padažu ir grietinėle. Išmuštą mėsą pamarinuokite majoneze su druska ir prieskoniais. Atvėsintus grybus sumaišykite su tarkuotu sūriu ir kapotais žalumynais.
Gautą masę sudėkite ant išmuštos mėsos ir susukite ritinėlius. Šiuos ritinėlius suvyniokite į foliją, galus užsukite kaip saldainių. Į skardą vertikaliai, taip, kad neištekėtų sultys, sudėkite "saldainius". "Saldainio" viršuje pradurkite porą skylučių, kad išeitų oras, ir kepkite orkaitėje 25-30 min.