vamzdelio formos makaronai,
mėsos faršas (įvairus),
1 kiaušinis,
tarkuotas sūris,
svogūnas,
pomidorų padažas,
sausas vynas,
malti pipirai,
druska.
P a d a ž u i:
kiaušinio, trynys,
grietinėlė,
miltai,
tarkuotas sūris.
GAMINIMAS:
Išverdame makaronus. Nupylus vandenį į dar karštus makaronus įmušam vieną kiaušinį ir suberiam tarkuotą sūrį. Atskirai iškepame smulkiai supjaustytą svogūną, po to apkepam faršą.
Faršą sumaišom su apkeptais svogūnais, pomidorų padažu ir sausu vynu, beriame pipirų, pasūdome. Į kepimo formą sluoksniais dedame makaronų, faršo ir vėl makaronų. Ant viršaus užpilame padažo: kiaušinio trynys+grietinėlė+miltai+tarkuotas sūris. Dedame į orkaitę ir kepame.