Linų sėmenų kisielius receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Linų sėmenų kisielius


INGREDIENTAI:

150-200 g linų sėmenų,
1,0-1,5 l vandens,
0,5 kg šaldytų uogų (vyšnių, aviečių, braškių),
1-2 šaukštai medaus,
cukraus pagal skonį.


GAMINIMAS:

Šaldytas uogas pabarstykite trupučiu cukraus ir palikite atitirpti. Į verdantį vandenį suberkite linų sėmenis, pavirkite 2-3 min. ir nukėlę nuo ugnies 1 val. palaikykite uždengtame puode.

Retkarčiais pamaišykite. Atvėsusį sėmenų nuovirą perkoškite per tinklelį. Jis turi būti įprasto kisieliaus konsistencijos. Atitirpusias uogas pertrinkite ir įmaišykite į linų sėmenų kisielių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668