Barščiai su keptais karosais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Barščiai su keptais karosais


INGREDIENTAI:

P r o d u k t a i:
burokėliai,
bulvės,
morkos,
petražolės,
krapai,
svogūnų laiškai,
ropiniai svogūnai,
rūgštynės,
miltai,
augalinis aliejus,
virti kiaušiniai,
grietinė,
lauro lapeliai,
druska,
pipirai,
karosai,
mėsos arba vištienos sultinys.


GAMINIMAS:

Produktų kiekis priklauso nuo valgančiųjų skaičiaus ir jų skonio. Karosus (geriau imti nedidelius, antraip bus problemų su smulkiais kaulais) nuvalykite, nuplaukite, pavoliokite miltuose ir apkepkite augaliniame aliejuje. Išimkite kaulus.

Burokėlius ir svogūnus supjaustykite šiaudeliais. Burokėlių pjūviuose turi matytis skirtingų spalvų žiedeliai. Į verdantį sultinį sudėkite supjaustytas bulves, truputį pavirkite, sudėkite paruoštus burokėlius su svogūnais, karosų mėsą be kaulų.

Barščius virkite tol, kol išvirs. Likus 5-10 min. iki virimo pabaigos sudėkite supjaustytus rūgštynių lapus, petražoles, krapus, paskaninkite prieskoniais. Į lėkštes įdėkite supjaustytų virtų kiaušinių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668