2 kiaušinių,
100 g cukraus,
500 g varškės,
200 g grietinėlės,
1 citrinos sulčių ir tos pačios citrinos tarkuotos žievelės,
1 arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus,
100 g smulkintų migdolų,
3 arbatinių šaukštelių želatinos su 3 šaukštais vandens.
GAMINIMAS:
Išplakite kiaušinius ir cukrų. Įdėkite varškę, suplaktą grietinėlę, citrinos sultis, tarkuotą citrinos žievelę ir vanilinį cukrų. Pakepinkite susmulkintus migdolus keptuvėje ir atvėsinkite.
Sumaišykite želatinos miltelius ir vandenį, leiskite išbrinkti ir ištirpinkite karštame vandenyje. Įmaišykite migdolus ir želatinos mišinį į varškės masę. Tada supilstykite paruoštą mišinį į šaltu vandeniu išskalautas formeles. Sudėkite į šaldytuvą ir leiskite pastovėti mažiausiai 3 valandas arba visą naktį.