Morkų sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Morkų sriuba


INGREDIENTAI:

4 morkų,
300 g jautienos arba veršienos faršo,
2 svogūnų,
2 pomidorų,
2 šaukštų sviesto,
0,5 šaukštelio druskos,
0,5 aitriosios paprikos ankšties,
500 ml sultinio,
400 ml pieno.


GAMINIMAS:

Supjaustykite svogūnus ir morkas (arba stambiai sutarkuokite). Į troškintuvą įdėkite sviesto ir pakepinkite morkas, faršą ir svogūnus. Įdėkite susmulkintą aitriąją papriką, pomidorus, druską, prieskonius, supilkite sultinį.

Uždenkite dangčiu ir virkite apie 15 minučių. Supilkite pieną, užvirinkite. Prieš patiekdami galite užbarstyti tarkuoto fermentinio sūrio.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668