4 sunokusių avokadų,
500 ml sultinio,
200 ml plakamosios grietinėlės,
100 ml sauso baltojo vyno,
2 šaukštelių citrinų sulčių,
0,5 šaukštelio druskos,
1 mažos aitriosios paprikos,
0,25 šaukštelio pipirų,
1 šaukštelio krapų,
apelsinų ar raudonųjų greipfrutų griežinėlių (papuošimui).
GAMINIMAS:
Avokadus perpjaukite pusiau, išimkite kauliukus, šaukštu išskobkite minkštimą. Į sultinį sudėkite minkštimą, maišykite, kad masė būtų vientisa. Supilkite grietinėlę, vyną ir citrinų sultis, užvirkite.
Pagardinkite druska, pipirais ir aitriąja paprika. Sriubą supilkite į lėkštes, papuoškite apelsino ar greipfruto griežinėliu, užberkite smulkintų krapų.