Virtiniai su kopūstais ir grybais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Virtiniai su kopūstais ir grybais


INGREDIENTAI:

Tešlai:
2 stiklinės miltų,
1 kiaušinis,
0,5 stiklines vandens,
1 šaukštai aliejaus,
druskos.

Įdarui:
1/2 kg kopūstų,
1 svogūnas,
100 g džiovintų grybų.
1 šaukštas sviesto,
druskos



GAMINIMAS:

Įdarui džiovintus grybus išverdame pasūdytame vandenyje, išgriebiame, nuvarviname ir smulkiai supjaustome. Apvirtus smulkiai supjaustytus kopūstus pakepiname svieste su susmulkintu svogūnu, sudedame išvirtus supjaustytus džiovintus grybus, maišydami dar pakepiname, pasūdome ir išmaišome. Iš miltų, kiaušinio, vandens, druskos ir trupučio aliejaus užminkome tešlą ir palaikome pusvalandį kambario temperatūroje, kad sustingtų. Po to ant pabarstytos miltais lentelės plonai iškočiojame tešlą, formele arba stikline išpjauname skritulėlius, ant jų dedame po arbatinį šaukštelį paruošto įdaro, užlenkiame kraštus, juos suspaudžiame arba užraitome. Virtinius dedame į verdantį pasūdytą vandenį, verdame 5-10 min., kol iškyla į paviršių. Išgriebiame, nuvarviname, dedame į gilesnę lėkštę, užpilame tirpintu sviestu grietine ir tuoj pat tiekiame į stalą

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668