Voveraičių sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Voveraičių sriuba


INGREDIENTAI:

250 g šviežių voveraičių (arba 100 g sūdytų grybų),
120 ml grietinėlės kavai,
0,5 šaukšto kvietinių miltų,
balzaminio acto,
druskos,
pipirų (pagal skonį),
aliejaus (mėsai apkepti),
400 ml pieno.


GAMINIMAS:

Jei naudosite sūdytus grybus, prieš tai išmirkykite juos šaltame vandenyje arba apvirkite. Susmulkinkite didesnius grybus ir kiaulieną. Mėsą apkepkite puode storu dugnu, sudėkite grybus, kepkite dar kelias minutes. Supilkite plakamąją ir kavos grietinėlę, užvirkite.

Miltus sumaišykite su nedideliu kiekiu vandens ir supilkite į sriubą, nuolat maišydami. Vėl užvirkite, pagal skonį pagardinkite balzaminiu actu, druska, pipirais. Prieš patiekdami pakaitinkite ir išplakite pieną. Kiekvieną porciją papuoškite pieno puta.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668