500 g kalakutienos filė,
2 šaukštų aliejaus,
žiupsnelio druskos,
juodųjų pipirų,
4-5 šaukštų aitriųjų paprikų padažo,
500 g bulvių,
1 raudonos saldžiosios paprikos,
3 pomidorų,
1 raudonojo svogūno,
česnako skiltelės,
2 šaukštų balzaminio vyno acto,
saujos smulkintų šviežių bazilikų.
GAMINIMAS:
Išvirkite bulves. Kalakutienos filė supjaustykite kubeliais. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite mėsą. Pagardinkite druska ir pipirais. Įpilkite aitriųjų paprikų padažo ir sumaišykite. Laikykite šiltai. Gabaliukais supjaustykite saldžiąją papriką, skiltelėmis-pomidorus, griežinėliais-svogūną, susmulkinkite česnako skiltelę.
Keptuvėje įkaitinkite dar truputį aliejaus ir 5 minutes ant silpnos ugnies kepkite daržoves. Nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite balzaminį vyno actą. Įmaišykite gabaliukais supjaustytas bulves, kalakutienos filė ir susmulkintus bazilikus. Patiekite iškart.