2 šaukštų sviesto,
300 g išvalytos rūkytos menkės,
8 kiaušinių,
4 šaukštų pieno,
žiupsnelio druskos ir juodųjų pipirų,
2 šaukštų svogūnų laiškų,
50 g virtų makaronų (kriauklelių),
100 g fermentinio sūrio.
GAMINIMAS:
Suplakite kiaušinius su pienu, plakinį pagardinkite druska bei pipirais. Įdėkite susmulkintus svogūnų laiškus ir virtus makaronus. Įkaitinkite orkaitę iki 250 laipsnių karščio. Ištirpinkite keptuvėje sviestą ir sudėkite kiaušinių bei makaronų mišinį.
Užbarstykite puse porcijos išvalytos žuvies. Kepkite maždaug 5 minutes ir nukelkite nuo ugnies. Užbarstykite likusią žuvį ir tarkuotą fermentinį sūrį. Dėkite keptuvę į orkaitę ir kepkite 5-10 minučių.