Česnakais pagardinti kalmarai su spagečiais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Česnakais pagardinti kalmarai su spagečiais


INGREDIENTAI:

1/2 kg kalmarų,
1 vidutinis svogūnas,
2 česnakų galvutės,
1 šaukštelis jūros druskos,
1/2 šaukštelio maltų juodųjų pipirų,
1/2 kg spagečių,
sviesto,
aliejaus,
petražolių.


GAMINIMAS:

Spagečius išvirkite, perliekite šaltu vandeniu ir padėkite į šalį. Smulkiai supjaustykite svogūną, sumaigykite česnakus. Kalmarus supjaustykite 1 cm storio žiedeliais. Didelėje keptuvėje sumaišykite sviestą su aliejumi, pašildykite ir troškinkite svogūnus bei česnakus, kol suminkštės (6-7 minutes), tačiau nelaukite, kol pagels.

Tuomet suberkite petražoles, druską ir pipirus, sudėkite kalmarus ir išmaišykite. Kepkite ant vidutinės ugnies maždaug 8-10 minučių. Spagečius suverskite į didžiulį dubenį, o ant viršaus sudėkite kalmarus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668