Indiška vištiena receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Indiška vištiena


INGREDIENTAI:

0,5 kg vištienos filė,
2 vidutinės bulvės,
svogūnas,
truputis imbiero šaknies,
cinamono lazdelė,
2 gvazdikėliai,
keli juodųjų pipirų grūdeliai,
puodelis kokosų pieno,
pagal skonį druskos,
aliejaus (kepti).


GAMINIMAS:

Svogūną susmulkinkite ir pakepinkite karštuose riebaluose. Tada suberkite smulkintą imbierą ir dar minutę pakepinkite. Į svogūnų ir imbierų masę įmeskite cinamono lazdelę, gvazdikėlius, pipirus ir trumpai pakaitinkite. Bulves nulupkite, supjaustykite kubeliais ir sumeskite į svogūnų bei prieskonių masę. Kai bulvės kiek suminkštės, sudėkite smulkintą vištieną ir vis pamaišydami gerai apkepkite ją iš visų pusių.


Pusę stiklinės kokosų pieno sumaišykite su puse stiklinės vandens, supilkite į keptuvę, kai užvirs, pasūdykite, keptuvę uždenkite ir virkite apie 10 min., tada supilkite likusį kokosų pieną. Bulves ir vištieną išgriebkite kiaurasamčiu ir atskirose lėkštėse tiekite suformavus bokštelius.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668