Višta,
300 g minkštos kiaulienos,
100 g lašinukų,
2 kiaušinių baltymai,
200 g šparaginių pupelių,
100 g marinuotų pievagrybių,
100 g konservuotų kukurūzų,
100 ml vištienos sultinio,
petražolių,
spanguolių,
žiupsnelis malto kardamono,
maltų pipirų,
druskos.
GAMINIMAS:
Šparagines pupeles pavirkite aštuonias minutes. Vištos stuburą išilgai įpjaukite, nudirkite odą su trupučiu minkštimo, sparneliais ir blauzdelėmis. Vištieną, kiaulieną ir lašinukus 2-3 kartus sumalkite. Į malinį supilkite sultinį, kiaušinių baltymus, berkite druskos, pipirų ir kardamono.
Ant odos sudėkite sluoksnį maltos mėsos, grybus, šparagines pupeles, kukurūzus, tada vėl sluoksnį mėsos. Odos kraštus susiūkite. Vištą šaukite į 200 laipsnių temperatūros orkaitę ir iškepkite.Papuoškite vištą petražolėmis ir spanguolėmis.