Su slyvų ir raudonojo vyno padažu troškinta antis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Su slyvų ir raudonojo vyno padažu troškinta antis


INGREDIENTAI:

Antis,
100 g džiovintų slyvų,
1/2 apelsino,
1/2 citrinos,
100 g cukraus,
1/2 šaukštelio cinamono,
2 gvazdikėliai,
stiklinė raudonojo vyno,
taurelė portveino,
druskos.


GAMINIMAS:

Džiovintas slyvas išmirkykite. Antį supjaustykite į aštuonias dalis, gabalėlius nulupkite ir dėkite į sausą gruzdintuvę, kad antis apskrustų ir ištekėtų dalis riebalų. Slyvas nusausinkite, pasmulkinkite ir sumaišykite su citrinos bei apelsinos griežinėliais.

Pridėkite gvazdikėlių, cukraus, cinamono. Užpilkite vynu ir portveinu. Kai padažas užvirs, dėkite apskrudintą antieną, sumažinkite kaitrą ir virkite, kol padažas sutirštės. Išimkite apelsiną ir citriną, padažą gardinkite druska ir tiekite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668