Otų kepsniai su žalumynų plutele receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Otų kepsniai su žalumynų plutele


INGREDIENTAI:

4 otų filė gabalėliai,
maltų pipirų,
citrinų sulčių,
miltų,
aliejaus,
druskos.

P l u t e l e i:
saujelė salotų lapų,
peletrūnų,
čiobrelių,
alyvuogių aliejaus,
batono minkštimo,
kietojo fermentinio sūrio,
maltų pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Žuvų filė pabarstykite druska, pipirais, apšlakstykite citrinų sultimis ir pusvalandį palikite marinuotis. Po to apvoliokite miltuose ir apkepkite iš abiejų pusių. Žalumynus susmulkinkite, sudėkite į plaktuvą, įpilkite truputį aliejaus ir plakite, kol pasidarys tyrė.

Paskaninkite druska, pipirais, sudėkite smulkintą batono minkštimą ir tarkuotą sūrį. Viską gerai išmaišykite. Į skardą pilkite truputį aliejaus, dėkite žuvis. Ant gabalėlių krėskite paruoštos masės ir kepkite orkaitėje 10-15 minučių. Tiekite su biriai virtais ryžiais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668