Salotos sūrio vazoje receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Salotos sūrio vazoje


INGREDIENTAI:

100 g puskiečio fermentinio sūrio,
150 g trijų rūšių virtos mėsos: vištienos, liežuvio ir jautienos,
raugintas agurkas,
pomidoras,
20 g svogūnų,
kelios žalumynų šakelės,
1/2 citrinos arba obuolio.

P a d a ž u i:
2 šaukštai majonezo,
30 g mėlynojo sūrio.


GAMINIMAS:

Fermentinį sūrį smulkiai sutarkuokite, berkite į mažą keptuvę taip, kad padengtų visą dugną. Šildykite ant nekaitrios ugnies, kol sūris išsilydys. Nemaišykite! Nukelkite keptuvę nuo ugnies, šiek tiek atvėsinkite. Atsargiai išimkite sūrį ir dėkite ant aukšto puodelio ar stiklinės. Palikite, kad visiškai atvėstų.

Mėsą, agurką ir pomidorą pjaustykite kubeliais, svogūnus susmulkinkite. Paruyoškite padažą. Šaukštą majonezo ištrinkite su mėlynuoju sūriu, tada sudėkite likusį majonezą. Sumaišykite produktus su majonezo padažu, sudėkite į sūrio vazą ir papuoškite žalumynais, citrinų ar obuolių griežinėliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668