Avokadų ir krevečių salotos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Avokadų ir krevečių salotos


INGREDIENTAI:

2 avokadai,
2 šaukštai citrinų sulčių,
puodelis (240 ml) virtų gliaudytų krevečių,
1/2 puodelio griežinėliais supjaustytų salierų lapkočių,
1/4 puodelio smulkiai sukapotų svogūnų,
1/4 puodelio susmulkintų petražolių lapelių,
1/2 puodelio kubeliais supjaustytų agurkų,
4 šaukštai majonezo,
2 šaukšteliai neaštrių garstyčių,
maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Avokadus perpjaukite išilgai pusiau, išimkite kauliukus, šaukštu išskobkite dalį minkštimo. Minkštimą iškart supjaustykite nedideliais gabaliukais. Avokadų puseles apšlakstykite citrinų sultimis, kad nepajuostų.

Avokadų minkštimą, krevetes (kelias palikite salotoms papuošti), salierus, svogūnus, agurkus, petražoles sumaišykite viename dubenyje, pagardinkite maltais pipirais. Majonezą išplakite su garstyčiomis, sukrėskite į salotas ir atsargiai išmaišykite. Gatavas salotas išdėliokite į avokadų puseles, papuoškite žalumynais ir likusiomis krevetėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668