1 batonas,
200 g keptos vištos,
2 apelsinai arba 4 mandarinai,
1 stiklinė vaisių iš kompoto,
1 kiaušinis,
1 nedidelis svogūnas,
2-3 valg. šaukštai migdolų,
1/2-3/4 stiklinės majonezo,
sviesto,
žalių ankštinių pipirų.
GAMINIMAS:
Batone padaroma išilginė įpjova ir šiek tiek išgrandoma. Galima vidų sutepti sviestu. Kepta vištiena, vaisiai iš kompoto ir kiaušiniai supjaustomi smulkiais kubeliais (1-1/5 cm), svogūnai taip pat supjaustomi. Migdolai nuplikomi, nuimama luobelė, pakepinami ir susmulkinami.
Produktai sumaišomi su majonezu, salotos sudedamos į batoną taip, kad pasidarytų nedidelis kaupas. Papuošiama apelsinais arba mandarinais, žaliais ankštiniais pipirais ir supjaustytais migdolais. Prie stalo batonas supjaustomas į 4-6 gabalus. Majonezą galima sumaišyti su trupučiu plaktos grietinėlės.