225 g tamsaus šokolado,
150 ml plaktos grietinėlės,
1 valgomasis šaukštas konjako (galima ir nepilti),
100 g (175 ml) cukraus miltelių,
1 valgomasis šaukštas stiprios, šaltos kavos,
kakavos miltelių.
GAMINIMAS:
Supilkite grietinėlę ir suberkite susmulkintą šokoladą į nerūdijančio plieno puodą. Užvirkite ir maišykite, kol mišinys taps vientisas ir šokoladas ištirps. Leiskite masei atvėsti iki kambario temperatūros. Įmaišykite kavą, konjaką ir cukraus miltelius.
Maišykite, kol masė taps vientisa. Uždenkite ir pastatykite vėsioje vietoje 2 valandoms. Suformuokite rutuliukus ir pavoliokite kakavos milteliuose. Sudėkite į popierines formeles. laikykite vėsioje vietoje.