Baltų žuvų filė avižinių dribsnių tešloje receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Baltų žuvų filė avižinių dribsnių tešloje


INGREDIENTAI:

400 g baltų žuvų filė be odelės,
1/2 stiklinės avižinių dribsnių,
4 šaukštai miltų,
1 kiaušinis,
1 šaukštelis kario,
aliejaus ir sviesto,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Miltus sumaišykite su kariu ir supilkite į plokščią lėkštę. Į kitą lėkštę įberkite avižinių dribsnių. Dubenėlyje išplakite kiaušinį. Žuvis rūpestingai nusausinkite popieriniu rankšluoščiu, apvoliokite miltų ir kario mišinyje, kiaušinio plakinyje ir avižiniuose dribsniuose.

Keptuvėje ant stiprios ugnies pašildykite aliejų, įdėkite nedidelį gabalėlį sviesto. Dėkite žuvis ir kepkite apie 2 minutes iš kiekvienos pusės. Ypač skanu valgyti su tirštu nesaldžiu jogurtu, šlakeliu citrinų sulčių ir keletu kalendrų šakelių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668