Obuolių ir avižinių dribsnių apkepas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Obuolių ir avižinių dribsnių apkepas


INGREDIENTAI:

200 g avižinių dribsnių,
150 g cukraus,
100 g sviesto,
400 g obuolių,
2 kiaušiniai,
1 stiklinė pieno,
vanilinio cukraus.


GAMINIMAS:

Avižinius dribsnius su cukrumi apkepkite svieste. Obuolius stambiai sutarkuokite. Į riebalais pateptą ir džiuvėsėliais pabarstytą formą dėkite sluoksnį avižinių dribsnių, tada-obuolius.

Viską užpilkite plaktu kiaušinių, pieno ir vanilinio cukraus mišiniu, ant viršaus uždėkite gabalėlį sviesto. Kepkite orkaitėje. Patiekite su šaltu pienu arba vaisių sultimis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668