Grybų ir avižinių dribsnių sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Grybų ir avižinių dribsnių sriuba


INGREDIENTAI:

300 g pievagrybių,
1,5 stiklinės avižinių dribsnių,
2 svogūnai,
4 šaukštai aliejaus,
2 šaukštai pomidorų pastos,
druskos,
prieskonių.


GAMINIMAS:

Svogūnus smulkiai supjaustykite ir apkepkite aliejuje. Į keptuvę įdėkite pomidorų pastos ir kepkite, kol aliejus taps pastos spalvos. Į verdantį pasūdytą vandenį suberkite pjaustytus grybus.

Po 5 minučių sudėkite avižinius dribsnius. Prieš baigiant virti, į sriubą sudėkite kepintus svogūnus ir įberkite prieskonių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668