Džiovintų vaisių putelė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Džiovintų vaisių putelė


INGREDIENTAI:

Energetinė vertė: 1115 kcal

200 g džiovintų obuolių,
2 stiklinės pieno,
15 g želatinos,
1/2 stiklinės cukraus,
1 baltymas,
citrinos žievelės.


GAMINIMAS:

Obuolius iš vakaro pamerkite. Išmirkius, apvirkite tame pačiame vandenyje, pertrinkite, sumaišykite su cukrumi, įdėkite sutarkuotos citrinos žievelės. Išbrinkusią želatiną ištirpinkite karštame piene ir supilkite į pertrintus obuolius. Atsargiai įmaišykite išplaktą baltymą. Supilkite į stiklinį indą ir atšaldykite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668