Troškinta mėsa su mielinės tešlos kukuliais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškinta mėsa su mielinės tešlos kukuliais


INGREDIENTAI:

Energetinė vertė: 2040 kcal

500 g mėsos (be kaulų),
2 svogūnai,
1 šaukštas taukų,
2 šaukštai pomidorų tyrės,
pipirų,
lauro lapelių,
sultinio,
druskos,
miltų.

K u k u l i a m s:
1 1/2 stiklinės miltų,
1/2 stiklinės pieno,
mielių,
druskos.


GAMINIMAS:

Kubeliais supjaustytą mėsą apkepinkite taukuose. Mėsai aprausvėjus, sudėkite supjaustytus svogūnus, miltus ir pomidorų tyrę, užpilkite mėsos sultiniu, sudėkite prieskonius, pasūdykite ir uždengus troškinkite orkaitėje.

Mieles ištrinkite su pienu, sudėkite miltus ir druską. Užmaišykite tirštą tešlą, ją gerai išplakite ir leiskite pakilti. Pakilusią tešlą dėkite ant besitroškinančios mėsos. Sudėjus visą tešlą, indą uždenkite ir toliau troškinkite. Mėsai suminkštėjus, dangtį nuimkite ir dar kepkite, kol kukuliai aprausvės.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668