Troškinta mėsa su obuoliais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Troškinta mėsa su obuoliais


INGREDIENTAI:

Energetinė vertė: 1980 kcal

1 kg antaninių obuolių,
2 šaukštai cukraus,
300 g virtos jautienos,
kardamono,
citrinos žievelės.

P a d a ž u i:
2 šaukštai sviesto,
2 šaukštai miltų,
druskos.


GAMINIMAS:

Obuolius nulupkite, supjaustykite į 4 dalis. Užvirinkite 3 stiklines vandens su prieskoniais ir cukrumi, sudėkite obuolius ir pavirinkite, žiūrint, kad obuoliai neištižtų.

P a d a ž u i miltus pakepinkite svieste, atskieskite obuolių nuoviralu ir pavirinkite. Į padažą sudėkite virtą kubeliais supjaustytą mėsą ir obuolius, pasūdykite ir pavirinkite dar 15 minučių. Paduokite su virtais makaronais ar skryliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668