Faršo vėrinukai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Faršo vėrinukai


INGREDIENTAI:

500 g jautienos arba veršienos faršo,
2 šaukštai "Vorčesterio" padažo,
pagal skonį druskos,
pipirų,
10 pievagrybių,
po raudoną ir geltoną papriką,
4 nedideli svogūnai,
šaukštas aliejaus,
pagal skonį smulkintų laurų lapelių,
džiovintų bazilikų.


GAMINIMAS:

Faršą gerai išminkykite su "Vorčesterio" padažu, pipirais ir druska, tada suformuokite norimo dydžio kukulaičius. Paprikas išvalykite ir supjaustykite stambiais gabalėliais, kad kepant nenukristų. Pievagrybius nuplaukite ir nulupkite. Svogūnus nulupkite ir kiekvieną padalykite į keturias dalis.

Kukulius pakaitomis su daržovėmis verkite ant vandenyje išmirkytų medinių iešmelių. Vėrinukus apšlakstykite aliejumi, pagardinkite trupintais laurų lapeliais ir bazilikais. Kepkite ant atviros ugnies lauke arba orkaitėje, po apačia padėję specialų indelį, kol mėsa ir daržovės dailiai apskrus. Gardu valgyti su ryžiais arba bulvių koše ir graikiškomis salotomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668