500 g jautienos arba veršienos faršo,
2 šaukštai "Vorčesterio" padažo,
pagal skonį druskos,
pipirų,
10 pievagrybių,
po raudoną ir geltoną papriką,
4 nedideli svogūnai,
šaukštas aliejaus,
pagal skonį smulkintų laurų lapelių,
džiovintų bazilikų.
GAMINIMAS:
Faršą gerai išminkykite su "Vorčesterio" padažu, pipirais ir druska, tada suformuokite norimo dydžio kukulaičius. Paprikas išvalykite ir supjaustykite stambiais gabalėliais, kad kepant nenukristų. Pievagrybius nuplaukite ir nulupkite. Svogūnus nulupkite ir kiekvieną padalykite į keturias dalis.
Kukulius pakaitomis su daržovėmis verkite ant vandenyje išmirkytų medinių iešmelių. Vėrinukus apšlakstykite aliejumi, pagardinkite trupintais laurų lapeliais ir bazilikais. Kepkite ant atviros ugnies lauke arba orkaitėje, po apačia padėję specialų indelį, kol mėsa ir daržovės dailiai apskrus. Gardu valgyti su ryžiais arba bulvių koše ir graikiškomis salotomis.