Sočioji mėsos sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Sočioji mėsos sriuba


INGREDIENTAI:

Pusė stiklinės šaldytų žirnelių,
didelė skardinė luptų pomidorų savo sultyse,
400 g minkštos jautienos,
2 paprikos,
2 morkos,
gabalėlis saliero gumbo,
didelis svogūnas,
4 česnako skiltelės,
2 šaukštai sojų padažo,
pagal skonį druskos,
pipirų,
kadagio uogų,
laurų lapų,
Provanso žolelių mišinio,
2 šaukštai aliejaus daržovėms kepti.


GAMINIMAS:

Žirnelius atitirpinkite, mėsą supjaustykite nedideliais kubeliais, apibarstykite Provanso mišiniu, apšlakstykite sojų padažu, pasūdykite ir pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais. Kai mėsa šiek tiek pasimarinuos, iškepkite ją keptuvėje karštuose riebaluose.

Keptą mėsą suverskite į puodą, įpilkite vandens, sudėkite laurų lapelius, sumeskite kadagio uogas. Česnakus ir svogūnus nulupkite, susmulkinkite, kol dailiai pagels pakepinkite šaukšte sviesto ir suverskite į puodą. Paprikas perpjaukite per pusę, išvalykite, supjaustykite stambiais gabalėliais.

Morkas ir salierų gumbus taip pat supjaustykite stambiai. Visas daržoves suverskite į puodą ir virkite apie 15 min., tada suverskite pomidorus į sriubą, pasūdykite baigiant virti, kad tik sušiltų, sumeskite žirnelius.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668