1 kg kiaulienos,
3 paprikų,
3-4 pomidorų,
2 morkų,
2 svogūnų,
300 g fermentinio sūrio,
250 g majonezo,
prieskonių mišinio,
druskos,
pipirų pagal skonį,
žiupsnelio kmynų,
petražolių.
GAMINIMAS:
Mėsą supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir pamuškite. Kiekvieną gabalėlį pasūdykite, pabarstykite pipirais, prieskoniais ir apkepkite liejuje. Apkeptą mėsą sudėkite į keptuvę aukštais kraštais (visi gabalėliai turi siekti dugną). Morkas sutarkuokite tarka ir sudėkite ant mėsos gabalėlių, pabarstykite smulkintų petražolių, kmynų.
Ant viršaus tolygiai sudėkite majonezą. Tada dėkite supjaustytas paprikas, griežinėliais supjaustytus svogūnus, ant viršaus-griežinėliais pjaustytus pomidorus ir vėl svogūnus. Kiekvieną sluoksnį, išskyrus svogūnų pabarstykite tarkuotu sūriu. Svogūnų sluoksnius užtepkite majonezu. Truputį pasūdykite kiekvieną sluoksnį. Apkepę dėkite į karštą orkaitę ir kepkite apie 20 minučių.