1 stiklinės miltų,
1 stiklinės avižinių dribsnių,
1/2 stiklinės cukraus,
1/2 stiklinės medaus,
1/2 stiklinės grietinės,
1 kiaušinio,
100 g sviesto,
1/2 šaukštelio kepimo miltelių,
riešutų papuošti.
GAMINIMAS:
Miltus persijokite su kepimo milteliais. Sviestą ištrinkite su cukrumi iki baltumo, maišydami įdėkite medų, grietinę, įmuškite kiaušinį, suberkite dribsnius. Pabaigoje suberkite miltus, persijotus su kepimo milteliais. Viską dar kartą kruopščiai išmaišykite.
Iš paruoštos tešlos iškočiokite 3-5 mm storio paplotį. Padarykite sausainius rankomis arba išpjaukite formelėmis. Papuoškite riešutais. Sudėkite į riebalais pateptą skardą ir kepkite 200-220 laipsnių karščio orkaitėje 10-15 min.