500 g šaldytų braškių (arba tokių uogų, kokių turite užsišaldę),
1 pirkto biskvito papločio,
250 g riebios grietinės,
250 g braškių jogurto,
100 g cukraus miltelių,
25 g želatinos,
2 pakelių mėgstamos želė,
po 100 g džiovintų vaisių: abrikosų, slyvų, razinų.
GAMINIMAS:
Į torto formą dėkite biskvito paplotį. Džiovintus vaisius užplikykite karštu vandeniu. Po 15 min. juos susmulkinkite ir užberkite lygiu sluoksniu ant biskvito. Želatiną išbrinkinkite, ištirpinkite ir atvėsinkite. Į dubenį sudėkite grietinę, įpilkite jogurtą, įberkite cukraus miltelius.
Supilkite ištirpintą želatiną. Viską išmaišykite ir užliekite ant džiovintų vaisių. Padėkite į šaldytuvą stingti. Po 15-20 min. išdėliokite šaldytas uogas, jas užpilkite šaldytas uogas, jas užpilkite paruošta ir atvėsinta želė. Dėkite į šaldytuvą stingti.