P a g r i n d u i:
240 g maskarponės sūrio,
2 2 šaukštų brendžio,
1 šaukšto pieno,
1/2 stiklinės "Dansukker" cukraus miltelių,
"Dansukker" vanilinio cukraus,
1/2 stiklinės riebios grietinėlės,
100 g sausainių "Damų piršteliai",
2-3 šaukštų juodos stiprios kavos,
2-3 persikų.
P a p u o š t i:
1/2 stiklinės riebios grietinėlės,
2 šaukštų cukraus miltelių,
1 šaukšto brendžio,
vanilinio cukraus,
vaisių: kivių, apelsinų, konservuotų ar šaldytų uogų.
GAMINIMAS:
Dubenyje išmaišykite maskarponės sūrį, brendį ir pieną iki purios masės, įberkite cukraus miltelių ir vanilinio cukraus. Atskirai išplakite grietinėlę, ją išmaišykite su sūrio mase. Keliose lėkštėse išdėliokite išilgai perpjautus sausainius pjūviu į viršų. Juos apšlakstykite kava.
Pusę sūrio masės sudėkite ant sausainių, tada išdėliokite persikų skilteles, o ant viršaus-likusią sūrio masę. Papuošti skirtą grietinėlę iki standžių putų suplakite su cukraus milteliais, brendžiu, vaniliniu cukrumi. Papuoškite tiramisu ir dėkite į šaldytuvą.