Didesnio indelio maskarponės sūrio,
200 g persikų skonio jogurto,
200 g riebios grietinėlės,
pakelio sausainių,
želatinos,
100 g sviesto,
1 citrinos,
1 skardinės konservuotų persikų,
"Dansukker" cukraus miltelių.
GAMINIMAS:
Paruoškite torto pagrindą: sausainius sumalkite mėsmale ar susmulkinkite. Ištirpinkite sviestą ir supilkite į sausaunių masę. Išmaišykite. Paruošta mase išklokite torto formą. Padėkite į šaldytuvą, kol ruošite kitus sluoksnius.
Maskarponės sūrį dėkite į didelį indą, supilkite jogurtą. Želatiną ištirpinkite ir taip pat supilkite į masę, išspauskite citrinos sulčių, įberkite cukraus miltelių pagal skonį. Išplakite grietinėlę iki standžių putų. Sukrėskite ją į sūrio masę.
Viską atsargiai išplakite elektriniu plakikliu. Paruoštą masę supilkite ant sausainių, sudėkite į formą, ir įdėkite į šaldytuvą 15 min. Ant viršaus išdėliokite persikų skilteles. Tortą palikite šaldytuve mažiausiai dvi valandas. (Į sūrio masę galite įpjaustyti vaisių, įdėti uogų.)