1 vištos ketvirčio,
1 skiltelės česnako,
20 g rūkytos šoninės,
30 g vištienos faršo,
1 g kmynų,
vištienos prieskonių.
P a d a ž u i:
40 g majonezo,
40 g grietinėlės,
30 g tarkuoto fermentinio sūrio,
smulkintų petražolių.
GAMINIMAS:
Iš šlaunelės išimkite pirmutinį kaulą, ištrinkite prieskoniais bei kapotu česnaku, marinuokite 2 valandas. Ruoškite įdarą: šoninę supjaustykite kubeliais, sumaišykite su vištienos faršu ir kmynais.
Į vištienos šlaunelės ertmę prikimškite įdaro, sutvirtinkite mediniais smeigtukais ir kepkite 170 laipsnių karščio orkaitėje. Išimkite smeigtukus. Patiekite su šaltu majonezo, grietinėlės, sūrio ir smulkintų petražolių padažu.