Žuvis sluoksniuotoje tešloje receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žuvis sluoksniuotoje tešloje


INGREDIENTAI:

500 g žuvies filė,
500 g pirktos sluoksniuotos šaldytos tešlos,
2 šaukštų majonezo,
4 šaukštų smulkintų žalumynų,
1 kiaušinio,
1 svogūno,
druskos,
pipirų,
1 citrinos.


GAMINIMAS:

Žuvies filė apkepkite su pjaustytais svogūnais, druska, pipirais. Atvėsinkite, nusausinkite. Tešlą padalykite pusiau. Iškočiokite 5 mm plonumo lakštus. Ant vieno lakšto užbarstykite dalį žalumynų, uždėkite žuvies filė, patepkite majonezu, apibarstykite likusiais žalumynais ir pipirais.

Tešlą palei žuvies kontūrą patepkite kiaušinio tryniu. Ant viršaus dėkite antrą lakštą. Prispauskite viršutinį lakštą prie apatinio, nupjaukite nereikalingus tešlos likučius, suteikdami gaminiui žuvies formą.

Viršuje aštriu peiliu padarykite piešinį ir patepkite plaktu kiaušiniu. Skardą apšlakstykite vandeniu, sudėkite žuvį ir pašaukite į 220 laipsnių karštumo orkaitę. Kepkite 20-25 min. Patiekite karštą arba šaltą, papuoškite citrinos skiltelėmis, žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668