Žuvų duonelė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žuvų duonelė


INGREDIENTAI:

200 g varškės,
250 g žuvų filė (menkės, ledinės),
3 kiaušinių,
1 svogūno,
1 morkos,
20 g sviesto,
žalių salotų lapų,
aliejaus,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Svogūną ir morką supjaustykite šiaudeliais ir apkepkite aliejuje. Žuvį sumalkite mėsmale su varške ir daržovėmis. Į masę įmuškite 2 kiaušinius, įberkite druskos,pipirų, kruopščiai išmaišykite.

Paruoštą masę sudėkite į kepimo indą, išlyginkite ir ištepkite plaktu kiaušiniu. Kepkite 180-200 laipsnių karščio orkaitėje. Iškepusią duonelę supjaustykite gabalais, išdėliokite ant salotų lapų, apliekite tirpintu sviestu, papuoškite žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668