Keptas ešerys su daržovėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Keptas ešerys su daržovėmis


INGREDIENTAI:

4 ešerių filė,
druskos,
pipirų,
4 citrinų,
100 g jogurto,
2 skiltelių česnako,
3 šaukštų alyvų aliejaus,
100 g fetos sūrio,
4 šaukštų džiūvėsėlių,
500 g bulvių,
500 g morkų,
2 pankolių,
1 žiedinio kopūsto gūžės,
4 kiaušinių trynių,
1 šaukštelio cukraus.


GAMINIMAS:

Iš vienos citrinos išspauskite sultis. Paruoštą žuvį apibarstykite druska, pipirais, apšlakstykite citrinos sultimis, sudėkite į riebalais pateptą kepimo indą. Česnaką sukapokite, sūrį sumaigykite šakute, sumaišykite su česnaku ir jogurtu. Šia mase patepkite žuvį, apibarstykite džiūvėsėliais. apšlakstykite alyvų aliejumi ir pašaukite į 200 laipsnių karščio orkaitę. Kepkite 35 min. Bulves ir morkas nuskuskite, supjaustykite apskritimais.

Pankolius nuvalykite, perpjaukite į 4 dalis, po to supjaustykite plonomis skiltelėmis. Kopūstą išskirstykite žiedynais. Daržoves virkite 10 min. pasūdytame vandenyje, tada išgriebkite, nuvarvinkite. Išspauskite dviejų citrinų sultis, suplakite su tryniais, įpilkite 125 ml karšto daržovių nuoviro, įberkite cukraus, druskos, pipirų. Žuvį su daržovėmis sudėkite į lėkštę, apliekite padažu, papuoškite citrina.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668