300 g virtos mėsos filė (vištienos, jautienos, kiaulienos arba kalakutienos),
1 svogūno,
250 g įvairių salotų,
konservuotų persikų,
marinuotų agurkų,
po 100 g kapotų krapų ir petražolių,
2 šaukštų vyno acto,
1 šaukštelio švelnių garstyčių,
4 šaukštų aliejaus,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Mėsą supjaustykite plonais griežinėliais, svogūną susmulkinkite, salotų lapus suplėšykite, agurkus supjaustykite smulkiais kubeliais. Persikus supjaustykite nedidelėmis skiltelėmis. Persikų sirupą supilkite į atskirą dubenėlį. Į atskirą dubenį sudėkite agurkus, žalumyną ir svogūną.
Sumaišykite garstyčias, actą, 3 šaukštus sirupo, aliejų, įberkite druskos, pipirų, sumaišykite su agurkų ir svogūnų mišiniu-padažas jau paruoštas. Lėkštėje gražiai išdėliokite mėsos griežinėlius, salotas, persikus. Apliekite paruoštu padažu ir patiekite.