Karštas užkandis su vištiena receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Karštas užkandis su vištiena


INGREDIENTAI:

400 ml pieno,
300 ml vištienos sultinio,
500 g pievagrybių,
700 g vištienos filė,
6 didelių bulvių, išvirtų su lupenomis,
4 šaukštų aliejaus,
ryšelio svogūno laiškų,
3 šaukštelių krakmolo,
druskos,
pipirų,
tarkuoto muskato riešuto.


GAMINIMAS:

Pievagrybius supjaustykite skiltelėmis. Svogūnus susmulkinkite. Vištienos filė supjaustykite kubeliais. Bulves nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka, įberkite druskos, pipirų, muskato riešuto. Įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus ir apkepkite vištieną su svogūnų laiškais. Perdėkite į lėkštę.

Į keptuvę suberkite grybus ir aliejuje kepkite 3 min. Tuomet sudėkite vištieną, grybus, įpilkite sultinio. Uždenkite ir troškinkite 10 min. Iš bulvių padarykite paplotėlius, kiekvieną apliekite šaukštu pieno ir kepkite aliejuje po 4 min. iš kiekvienos pusės. Krakmolą išmaišykite su pienu, pamažu supilkite į troškinį, dar pakaitinkite ir sudėkite ant iškeptų paplotėlių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668