Menkių salotos su vynuogėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Menkių salotos su vynuogėmis


INGREDIENTAI:

1 karštai rūkyta menkė,
3 stiklinės virtų ryžių,
1 obuolys,
20 vynuogių.

P a d a ž u i:
3 šaukštai majonezo,
2 šaukštai grietinėlės,
truputis druskos,
maltų kvaliųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Iš rūkytos menkės pašalinkite kauliukus ir žuvį supjaustykite smulkiais gabalėliais. Juos sumaišykite su virtais ryžiais. Suberkite kubeliais supjaustytą obuolį bei per pusę perpjautas vynuoges be kauliuku.

Sumaišykite padažui skirtus produktus, užpilkite juo salotas ir atsargiai išmaišykite. Prieš patiekdami, 30 minučių palaikykite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668