Indiška prieskonių arbata "Chai" receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Indiška prieskonių arbata "Chai"


INGREDIENTAI:

2 stiklinės vandens,
3 stiklinės pieno,
2 šaukštai juodosios arbatos,
po pusę šaukštelio malto kardamono,
tarkuoto imbiero,
4 gvazdikėliai,
2 šaukštai rudojo cukraus,
cinamono.


GAMINIMAS:

Puode užvirinkite vandenį, suberkite arbatžoles ir prieskonius (išskyrus cinamoną), įmaišykite cukrų. Supilkite pieną, užvirinkite, nukelkite nuo ugnies ir porą minučių palaikykite uždengusi, kad pritrauktų.

Perkoškite gėrimą, supilstykite į stiklines, ant viršaus pabarstykite cinamono. Iš šių ingredientų paruoškite 4 puodelius indiškos prieskonių arbatos, kuri sušildys darganotais rudens vakarais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668