Kiniški virtiniai "Jiaozi" receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kiniški virtiniai "Jiaozi"


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

Tešlai:
4 stiklinės miltų,
kiaušinio baltymas,
žiupsnelis druskos.

Įdarui:
300 g kiaulienos,
nedidelė cukinija,
gabalėlis šviežios imbiero šaknies,
sojų ir austrių padažo,
aliejaus.

GAMINIMAS:

Kiaulieną smulkiai supjaustykite arba sumalkite mėsmale. Stambia trintuve sutarkuokite cukiniją, susidariusias sultis nupilkite. Kiaulieną sumaišykite su cukinija, sudėkite smulkiai tarkuotą imbierą, įpilkite šlakelį aliejaus, pagardinkite sojų ir austrių padažu.

Iš miltų, stiklinės šalto vandens ir kiaušinio baltymo užminkykite tešlą. Nepamirškite pasūdyti. Išklokite iš tešlos maždaug 10 cm skersmens plonus blynelius, į vidurį įdėkite įdaro, perlenkite pusiau ir kraštą užspauskite.

Puode užvirinkite vandenį, sudėkite virtinius, vis pamaišykite, kad nesuliptų. Kai virtiniai iškils į paviršių, įpilkite truputį šalto vandens. Pakartokite tai tris kartus, kad faršas gerai išvirtų, o virtinių tešla nepapilkėtų.

Kai virtiniai ketvirtą kartą iškils į paviršių, išgriebkite kiaurasamčiu ir sudėkite į lėkštę. Virtinius galima patiekti virtus arba trumpai apskrudintus keptuvėje.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668